Zeister Enk

Ingesloten tussen de eeuwenoude bomen langs de Utrechtseweg en de Laan van Eikenstein komt de nieuwbouw van Zeister Enk. De nieuwe woonomgeving krijgt de uitstraling van vroegere landerijen. Boerderijen met lage daken die langs een groene enk staan. Daaromheen komen rijk gedetailleerde brinkwoningen. Het groene bladerdak van de vele bomen rondom geeft het gevoel je te omarmen. Doordat er alleen bestemmingsverkeer komt en parkeren veelal in hofjes gebeurt, spelen je kinderen hier veilig. Oost west, Zeister Enk best.

Qoqon keuken & badkamer studio voorziet de woningen in Zeister Enk van sanitair en tegelwerk. Benieuwd wat er in de woningen is voorzien? Bekijk de brochures.

Goed geregeld

Onze sanitair- en keukenadviseurs zijn volledig op de hoogte van het gehele project, zowel op technisch als op bouwkundig vlak. Dat is handig, want zo kunnen wij een hoop zorgen uit handen nemen. Is het bijvoorbeeld nodig om leidingen te verleggen voor montage? Dan kunnen wij dat coördineren, zonder dat de klant daar ook maar iets voor hoeft te doen. Hetzelfde geldt voor het inmeet-moment. Door zorgvuldige planning kunnen wij zorgen dat de montage zo vroeg mogelijk plaats kan vinden zodat de klant zo snel mogelijk van de keuken of badkamer kan genieten. En omdat wij met verschillende montagebedrijven samenwerken blijven de lijnen kort. Wel zo fijn!

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!