Qoqon vacatures

Commerciële toppers gezocht!

Voor al onze vestigingen zijn wij op zoek naar commerciële toppers! Wil jij meegroeien bij een jong en hip bedrijf dat zich continu blijft verbeteren? Dan past Qoqon misschien wel bij jou.

Ervaring is natuurlijk altijd gewenst, maar ook als je weinig of geen ervaring hebt en graag verkoopadviseur wil worden kun je gerust reageren! Het is namelijk mogelijk om intern opgeleid te worden. Zo leer jij vanzelf alle kneepjes van het vak.

Wel zijn wij op zoek naar enigszins commercieel/sociale werkervaring of opleidingsniveau; bijvoorbeeld in de retail, sales, horeca of accountmanagement.

Zie jij dit wel zitten? Bekijk dan gauw onze vacatures en reageer. We kijken uit naar jouw reactie!

Houd de vacatures in de gaten!

Staat er momenteel niets voor jou tussen? Volg ons dan op LinkedIn. Wij zijn een groeiend bedrijf dat regelmatig op zoek is naar versterking in het team en plaatsen via LinkedIn regelmatig vacatures.

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!