't Veen Hattem

‘t Veen Hattem: Wonen tussen stad en natuur.

Als je woont in ‘t Veen Hattem woon je tussen stad en natuur. Je kunt heerlijk fietsen of wandelen langs de uiterwaarden van de IJssel en natuurgebied de Wiessenberghse Kolk ligt praktisch in je achtertuin. Zo kun je in je vrije tijd heerlijk genieten van de natuur. En dat terwijl het gezellige centrum binnen 5 minuten fietsafstand ligt van de wijk!

Een woning die bij je past.

Naast de omgeving is het ook erg belangrijk dat de woning helemaal bij de koper past. Als projectpartner bieden wij een standaardpakket sanitair met onder andere producten van Villeroy & Boch en Grohe. Deze producten zijn erg populair en tijdloos. Met de keuze uit grijstinten voor de vloertegels en mat of glans witte wandtegels van Pamesa is een moderne badkamer en toilet een feit. Voor de keuken hebben wij een mooie projectaanbieding. Kopers van een woning in ‘t Veen Hattem kunnen tegen een aantrekkelijke prijs een mooie keuken samenstellen. Zij hebben geen omkijken naar de ‘vervelende’ dingen. Bijvoorbeeld het inplannen van het inmeet moment en de montage wordt allemaal door ons geregeld. De koper heeft bovendien al genoeg te regelen en wij nemen die zorg graag uit handen.

Bekijk ook: project website.

Projectbrochures 't Veen

Speciaal voor “'t Veen Hattem" zijn er projectbrochures ontwikkeld. Hierin staat nuttige informatie over de standaard voorzieningen per woningtype, de projectaanbiedingen en het studio traject. Zo weten kopers direct wat er in hun woning is voorzien en krijgen zij een inkijkje in de mogelijkheden. Benieuwd? Bekijk de brochures hier!

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!