Soete Gaerde

In de Waalsprong, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen ontbloemt iets moois. Er wordt volop gebouwd. Reinbouw realiseert in opdracht van VanWonen Projecten B.V. en AM B.V. 37 woningen in Soete Gaerde Woenderskamp. Deze buurt ligt op 5 minuten fietsafstand van het oude centrum van Nijmegen én midden in natuur- en recreatiegebied de Waaijer. In Woenderskamp wordt momenteel volop gewerkt aan de bouw van een basisschool. Bovendien komt er dit jaar nog een winkelcentrum met tal van voorzieningen. Zo ben je echt óveral dichtbij.

Een oase van rust

Deze prachtige woningen mogen wij voorzien van een badkamer en toilet. Het basispakket sanitair is erg modern en compleet. Producten van onder andere Villeroy en Boch, Wisa, Easydrain en Grohe  geven de ruimtes een luxe uitstraling en zorgen voor jarenlang doucheplezier. De moderne wandtegels in mat of glans wit en de Pamesa vloertegels in drie moderne en tijdloze grijstinten maken de ruimtes helemaal af.

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!