Soete Gaerde

In de Waalsprong, het nieuwste stadsdeel van Nijmegen ontbloemt iets moois. Er wordt volop gebouwd. Reinbouw realiseert in opdracht van VanWonen Projecten B.V. en AM B.V. 37 woningen in Soete Gaerde Woenderskamp. Deze buurt ligt op 5 minuten fietsafstand van het oude centrum van Nijmegen én midden in natuur- en recreatiegebied de Waaijer. In Woenderskamp wordt momenteel volop gewerkt aan de bouw van een basisschool. Bovendien komt er dit jaar nog een winkelcentrum met tal van voorzieningen. Zo ben je echt óveral dichtbij.

Een oase van rust

Deze prachtige woningen mogen wij voorzien van een badkamer en toilet. Het basispakket sanitair is erg modern en compleet. Producten van onder andere Villeroy en Boch, Wisa, Easydrain en Grohe  geven de ruimtes een luxe uitstraling en zorgen voor jarenlang doucheplezier. De moderne wandtegels in mat of glans wit en de Pamesa vloertegels in drie moderne en tijdloze grijstinten maken de ruimtes helemaal af.

RIVM corona maatregelen omtrent afspraken:

Let op: In verband met de RIVM maatregelen mogen wij tot nader bericht beperkt particulieren ontvangen in onze studio. Onze excuses voor het ongemak!

Deze website maakt gebruik van cookies.