Qoqon Koperskeus

De meerwaarde van minder werk.

Ontdek het!

Intermediair voor bouwprofessionals en kopers van een nieuwe woning.

Qoqon Koperskeus biedt twee diensten:

Kopersbegeleiding –  Begeleiding van het proces tot oplevering van de woning;

Woonklaar service. – Begeleiding vanaf het moment dat de sleutel in ontvangst wordt genomen tot het moment van verhuizing.

Middels deze diensten ontzorgen wij onze partners en kopers. Hoe doen we dat?

Kopersbegeleiding: advies, communicatie en planning.

Kopersbegeleiding: advies, communicatie en planning.

Advies: Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt ontzettend veel kijken. Ondanks dat het een hele leuke gebeurtenis is, komt er ook veel op de kopers af. Al voor de start van de bouw moeten zij veel belangrijke keuzes maken die van invloed zijn op hun uiteindelijke woongeluk. Wij helpen de koper met het maken van weloverwogen keuzes, waarin we alle factoren meewegen. Door onze ruime ervaring in het inventariseren en realiseren van woonwensen, kunnen wij aannemers tevens voorzien van goed advies. Wij weten immers wat men wel- of juist niet graag ziet in een nieuwe woning en wat als prettig wordt ervaren op het gebied van communicatie en planning.

Communicatie: Bij de bouw van een woning zijn veel partijen betrokken die informatie nodig hebben van de koper. De kopersbegeleider haalt deze informatie op en verstrekt het aan de juiste partij. De kopersbegeleider is het vaste aanspreekpunt voor zowel de kopers als de aannemer. Zo gaat er geen informatie verloren. De kopersbegeleider is immers vanaf het voortraject tot de oplevering van de woning overal van op de hoogte.

Planning: De kopersbegeleider bewaakt de planning en zorgt dat alle stukken tijd bij de betrokkenen binnen zijn, zodat het gehele traject vlekkeloos kan verlopen.

 

Woonklaar service: jouw woning instapklaar opgeleverd.

Wij gaan graag een stapje verder met onze Woonklaar service en bieden ook na oplevering van de woning begeleiding aan kopers. Wij zijn er voor iedereen die een bestaande of nieuwbouwwoning klaar wil maken voor verhuizing of wil verbouwen en volledig ontzorgd wil worden in het traject; wij zorgen namelijk voor een goede afwikkeling van alle werkzaamheden die de koper wil uitvoeren aan de woning. Denk aan vloer- en wandafwerking, deuren, raamdecoratie, zonwering en meer!

 

 

Maak jouw afspraak!

De studio's zijn zonder afspraak te bezoeken (m.u.v. Qoqon Deventer). Laat je inspireren door ons verrassende assortiment! Wil jij advies van één van onze keuken- of sanitairexperts? Dan raden wij aan een afspraak in te plannen, zodat er zeker weten iemand voor jou klaarstaat. Tot gauw!