Het Veen Hattem fase 2

Wonen in een dynamische wijk.

Op het voormalig bedrijventerrein ‘t Veen in Hattem, vlak bij het historische centrum en in de buurt van natuurgebied de Wiessenberghse Kolk ontpopt
een sfeervolle en groene nieuwbouwwijk. Met tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen is deze wijk erg dynamisch en met tal van voorzieningen in de buurt is er altijd iets te doen.

Niet alleen de omgeving, maar ook de binnenkant van jouw woning is van groot belang. Wij voorzien jouw woning van luxe sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je in- en om jouw woning optimaal genieten. Standaard wordt de woning niet voorzien van een keuken, wij hebben wél aantrekkelijke aanbiedingen samengesteld speciaal voor jouw woning in Het Veen Hattem fase 2.

Bekijk de brochures

Ben je benieuwd wat er in jouw woning is voorzien en mogelijk is? Bekijk de brochures!

Maak jouw afspraak!

De studio's zijn zonder afspraak te bezoeken (m.u.v. Qoqon Deventer). Laat je inspireren door ons verrassende assortiment! Wil jij advies van één van onze keuken- of sanitairexperts? Dan raden wij aan een afspraak in te plannen, zodat er zeker weten iemand voor jou klaarstaat. Tot gauw!