De Tol

Rustig wonen in een wijk met dorps karakter.

Bekijk de brochure

In wijk Groot-Holthuizen, aan de oostkant van Zevenaar worden 8 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn met veel aandacht ontworpen en de wijk ontwikkelt zich met één belangrijk uitgangspunt; het historisch landschap. In de autoluwe woonwijk kunnen kinderen op straat spelen. De woonwijk, welke zich dichtbij het centrum bevindt, heeft een groen en dorps karakter. In deze wijk vind je rust, terwijl voorzieningen in de omgeving gemakkelijk bereikbaar zijn. Dit alles maakt de wijk erg geliefd.

Qoqon keuken & badkamer studio voorziet de woningen van tegels en sanitair. Ook hebben wij een speciale keukenaanbieding samengesteld voor de woningen in dit nieuwbouwproject.

 

3D visualisatie

Bekijk het sanitair dat is voorzien in de woningen van de Tol in 3D!

Bekijk de projectbrochure

Ben je benieuwd wat er in de woningen van De Tol Zevenaar voorzien is en wat de mogelijkheden zijn? Lees de projectbrochure.

Maak jouw afspraak!

De studio's zijn zonder afspraak te bezoeken (m.u.v. Qoqon Deventer). Laat je inspireren door ons verrassende assortiment! Wil jij advies van één van onze keuken- of sanitairexperts? Dan raden wij aan een afspraak in te plannen, zodat er zeker weten iemand voor jou klaarstaat. Tot gauw!