Bathmense Enk III fase 2

Heerlijk wonen in Bathmen

Bekijk de brochure

In het Sallandse land ligt het sfeervolle dorp Bathmen. Omringd door bossen, boerderijen en groene velden met roodbonte koeien kun je hier heerlijk wonen. Bathmen is voorzien van tal van voorzieningen. Met winkels, restaurants, basisscholen, een kinderdagverblijf en sportgelegenheden in de buurt is er altijd iets te doen.

Qoqon keuken & badkamer studio voorziet de woningen van luxe sanitair en modern tegelwerk, speciaal samengesteld voor de Bathmense Enk. Van het standaard sanitair en tegelwerk kun je uiteraard ook afwijken, de mogelijkheden zijn nagenoeg ongelimiteerd!

Desgewenst kan Qoqon jouw woning ook voorzien van een keuken welke je samen met onze adviseur helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. Bekijk onze brochure voor meer informatie of bekijk hieronder jouw sanitair in 3D.

Jouw sanitair in 3D

Badkamer

Bouwnummer 38 – 50 & 68

Bouwnummer 69 – 95

 

Toiletruimte begane grond

Bouwnummer 38 – 50 & 68

Bouwnummer 69 – 95

 

Toiletruimte 1e verdieping

Bouwnummer 37 – 50 & 68

 

*Afhankelijk van jouw bouwnummer kunnen jouw ruimtes gespiegeld zijn t.o.v. de tekeningen. De tekeningen dienen ter illustratie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Maak jouw afspraak!

De studio's zijn zonder afspraak te bezoeken (m.u.v. Qoqon Deventer). Laat je inspireren door ons verrassende assortiment! Wil jij advies van één van onze keuken- of sanitairexperts? Dan raden wij aan een afspraak in te plannen, zodat er zeker weten iemand voor jou klaarstaat. Tot gauw!