Park van Teuge

In Teuge worden 6 middenwoningen en 4 hoekwoningen gerealiseerd. De woningen staan op een rustige, landelijke plek waar je in alle rust kunt genieten van het groen en hebben een moderne architectuur die past bij de parkachtige omgeving. De pergola’s die gerealiseerd worden zorgen dat de woningen mooi aansluiten op de groene omgeving.

Voor het project ‘Park van Teuge’ verzorgen wij de keuken, het sanitair en het tegelwerk. Deze worden per woningtype zorgvuldig samengesteld. Naast de luxe standaard kan je uiteraard de keuken of het sanitair ook geheel naar eigen wens samenstellen. Onze sanitair- en keukenadviseurs zijn volledig op de hoogte van het gehele project, zowel op technisch als op bouwkundig vlak. Dat is handig, want zo kunnen wij een hoop zorgen uit handen nemen. Is het bijvoorbeeld nodig om leidingen te verleggen voor montage? Dan kunnen wij dat coördineren, zonder dat jij als koper van de nieuwbouwwoning daar ook maar iets voor hoeft te doen. Hetzelfde geldt voor het inmeet-moment. Door zorgvuldige planning kunnen wij zorgen dat de montage zo vroeg mogelijk plaats kan vinden, zodat jij bij de oplevering van jouw woning zo snel mogelijk van jouw badkamer en keuken kan genieten. En omdat wij met verschillende montagebedrijven samenwerken blijven de lijnen kort. Wel zo fijn!

Bekijk jouw toilet en badkamer in 3D!

Bekijk jouw toilet en badkamer in 3D! Met de ViSoft 3D planner komen jouw sanitaire ruimtes tot leven. (Kopers opgelet: De tekeningen zijn getoond per woningtype. Voor jouw woning kan het ontwerp gespiegeld zijn.)

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!