Villeroy & Boch

Gevoel voor trends, een neus voor design en meer dan eeuw aan knowhow op het gebied van keramiek zijn de belangrijkste succesfactoren voor het merk Villeroy & Boch: Evenwichtige, harmonieuze vormen, elegante lijnen en altijd aandacht voor doordachte functionaliteitseisen maken de producten van Villeroy & Boch uniek. Welke stijl je ook kiest – de innovatieve ontwerpers ontwikkelen en realiseren steeds weer prachtig keramiek, kranen, zitbaden en andere badmeubels, die de ideeën van Villeroy & Boch perfect uitdragen.

Gevoel voor trends, een neus voor design en meer dan eeuw aan knowhow op het gebied van keramiek zijn de belangrijkste succesfactoren voor het merk Villeroy & Boch

Een frisse impuls

Om deze innovatieve creativiteit te koesteren werkt Villeroy & Boch samen met gerenommeerde externe ontwerpers, die het hele proces een nieuwe, frisse impuls geven – met een kritische blik, geïnspireerd  door trends en indrukken, die ze in hun werk integreren. Daarmee realiseren ze voor Villeroy & Boch nieuwe, ongekend creatieve producten.

Lees meer over Villeroy & Boch sanitair

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!