Villeroy & Boch

Gevoel voor trends, een neus voor design en meer dan eeuw aan knowhow op het gebied van keramiek zijn de belangrijkste succesfactoren voor het merk Villeroy & Boch: Evenwichtige, harmonieuze vormen, elegante lijnen en altijd aandacht voor doordachte functionaliteitseisen maken de producten van Villeroy & Boch uniek. Welke stijl je ook kiest – de innovatieve ontwerpers ontwikkelen en realiseren steeds weer prachtig keramiek, kranen, zitbaden en andere badmeubels, die de ideeën van Villeroy & Boch perfect uitdragen.

Gevoel voor trends, een neus voor design en meer dan eeuw aan knowhow op het gebied van keramiek zijn de belangrijkste succesfactoren voor het merk Villeroy & Boch

Een frisse impuls

Om deze innovatieve creativiteit te koesteren werkt Villeroy & Boch samen met gerenommeerde externe ontwerpers, die het hele proces een nieuwe, frisse impuls geven – met een kritische blik, geïnspireerd  door trends en indrukken, die ze in hun werk integreren. Daarmee realiseren ze voor Villeroy & Boch nieuwe, ongekend creatieve producten.

Lees meer over Villeroy & Boch sanitair

Maak jouw afspraak!

De studio's zijn zonder afspraak te bezoeken (m.u.v. Qoqon Deventer). Laat je inspireren door ons verrassende assortiment! Wil jij advies van één van onze keuken- of sanitairexperts? Dan raden wij aan een afspraak in te plannen, zodat er zeker weten iemand voor jou klaarstaat. Tot gauw!