Pamesa Cerámica

Pamesa Cerámica is een Spaanse fabrikant van keramische tegels. Pamesa produceert jaarlijks maar liefst voor 79.500.000 vierkante meter aan tegels. Dat zijn circa 11.000 voetbalvelden!

Voor elke woonstijl een concept.

Deze wereldse tegelfabrikant focust zich op concepten. Binnen een concept passen alle tegels bij elkaar. Zo wordt het heel eenvoudig om zonder al te veel styling ervaring toch een prachtige badkamer of toilet samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor de ‘Universe’ collectie, welke bestaat uit de nieuwste trends. Of ga juist voor de ‘Materia’ tegels, welke vervaardigd zijn uit natuursteen of voorzien zijn van een marmerlook. Omdat deze collectie gebaseerd is op de natuur is deze tijdloos.

Pamesa collecties zijn onderling uiteraard ook goed te combineren. Behoefte aan gedegen advies voor jouw keuken, vloer of badkamer tegels? Wij adviseren jou graag!

Laat je inspireren door Pamesa Cerámica

Bekijk de collecties van Pamesa of laat je inspireren door de moodboards.

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!