La Vida Verde

Aan de IJsbaanweg in Twello, op de locatie van het voormalige Univé kantoor, worden in een mooie, groene setting 7 exclusieve patiowoningen ontwikkeld. De woningen van La Vida Verde bieden een exclusieve woonbeleving in een ontspannen groene omgeving.

Met de ontwikkeling van La Vida Verde ontstaat een groene en duurzame woonomgeving. Zowel de ruimte om de woningen als de levensloopbestendige woningen zelf worden met veel aandacht ontworpen en worden in perfecte harmonie met elkaar gebracht.

De woningen van La Vida Verde worden door ons voorzien van tegels, sanitair en een keuken. Dit hebben wij met zorg samengesteld, speciaal voor deze woningen. Afwijken van de standaard en het sanitair, tegelwerk of keuken helemaal naar eigen smaak maken is uiteraard ook mogelijk.

Bekijk de brochures

Benieuwd wat er in de woningen van La vida Verde voorzien wordt? Bekijk de brochures.

Goed geregeld

Onze sanitair- en keukenadviseurs zijn volledig op de hoogte van het gehele project, zowel op technisch als op bouwkundig vlak. Dat is handig, want zo kunnen wij een hoop zorgen uit handen nemen. Is het bijvoorbeeld nodig om leidingen te verleggen voor montage? Dan kunnen wij dat coördineren, zonder dat de klant daar ook maar iets voor hoeft te doen. Hetzelfde geldt voor het inmeet-moment. Door zorgvuldige planning kunnen wij zorgen dat de montage zo vroeg mogelijk plaats kan vinden zodat de klant zo snel mogelijk van de keuken of badkamer kan genieten. En omdat wij met verschillende montagebedrijven samenwerken blijven de lijnen kort. Wel zo fijn!

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!