Het Veen Hattem fase 2

Op het voormalig bedrijventerrein ‘t Veen in Hattem, vlak bij het historische centrum en in de buurt van natuurgebied de Wiessenberghse Kolk ontpopt
een sfeervolle en groene nieuwbouwwijk. Met tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen is deze wijk erg dynamisch en met tal van voorzieningen in de buurt is er altijd iets te doen.

Niet alleen de omgeving, maar ook de binnenkant van jouw woning is van groot belang. wij voorzien jouw woning van luxe sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je in- en om jouw woning optimaal genieten. Standaard wordt de woning niet voorzien van een keuken, wij hebben wél aantrekkelijke aanbiedingen samengesteld speciaal voor jouw woning in Het Veen Hattem. Ben je benieuwd naar de voorzieningen in jouw woning en de mogelijkheden? Bekijk onze brochures en de 3D tekeningen!

 

Goed geregeld

Onze sanitair- en keukenadviseurs zijn volledig op de hoogte van het gehele project, zowel op technisch als op bouwkundig vlak. Dat is handig, want zo kunnen wij een hoop zorgen uit handen nemen. Is het bijvoorbeeld nodig om leidingen te verleggen voor montage? Dan kunnen wij dat coördineren, zonder dat de klant daar ook maar iets voor hoeft te doen. Hetzelfde geldt voor het inmeet-moment. Door zorgvuldige planning kunnen wij zorgen dat de montage zo vroeg mogelijk plaats kan vinden zodat de klant zo snel mogelijk van de keuken of badkamer kan genieten. En omdat wij met verschillende montagebedrijven samenwerken blijven de lijnen kort. Wel zo fijn!

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!