De Vlijtsekade Apeldoorn

De Vlijtsekade: Een moderne wijk met historie.

Wonen met karakter. Dat is wat de Vlijtsekade te bieden heeft. De moderne bebouwing heeft ruimte gelaten voor de industriële historie die bij de voormalige binnenhaven hoort. Met schuine daken om de vorm van fabriekshallen na te bootsen, strakke belijningen en grote glaspuien geeft deze wijk een knipoog naar het verleden. En de robuuste bomen, hagen en groenstrook langs de kade dragen bij aan en groen straatbeeld waarbij het industriële karakter niet verloren gaat.

Voor het project ‘De Vlijtse kade’ verzorgen wij het sanitair en tegelwerk. Ook bieden wij de kopers aantrekkelijke projectaanbiedingen voor de keuken. Deze worden per woningtype zorgvuldig samengesteld. Naast de luxe standaard kan je uiteraard de keuken of het sanitair ook geheel naar eigen wens samenstellen. Onze sanitair- en keukenadviseurs zijn volledig op de hoogte van het gehele project, zowel op technisch als op bouwkundig vlak. Dat is handig, want zo kunnen wij een hoop zorgen uit handen nemen. Is het bijvoorbeeld nodig om leidingen te verleggen voor montage? Dan kunnen wij dat coördineren, zonder dat jij als koper van de nieuwbouwwoning daar ook maar iets voor hoeft te doen. Hetzelfde geldt voor het inmeet-moment. Door zorgvuldige planning kunnen wij zorgen dat de montage zo vroeg mogelijk plaats kan vinden, zodat jij bij de oplevering van jouw woning zo snel mogelijk van jouw badkamer en/of keuken kan genieten. En omdat wij met verschillende montagebedrijven samenwerken blijven de lijnen kort. Wel zo fijn!

Bekijk de toilet en badkamer in 3D!

Benieuwd naar de standaard toilet en badkamer in de woningen? Bekijk ze hier in 3D! Met de ViSoft 3D planner komen de ruimtes tot leven. (Kopers opgelet: De tekeningen zijn getoond per woningtype. Voor jouw woning kan het ontwerp gespiegeld zijn.)

Benieuwd naar de projectbrochures? Bekijk ze hier.

Vlijtsekade type B en G

Vlijtsekade type C, D, E en F

Vlijtsekade type H

RIVM corona maatregelen omtrent afspraken:

Let op: In verband met de RIVM maatregelen mogen wij tot nader bericht beperkt particulieren ontvangen in onze studio. Onze excuses voor het ongemak!

Deze website maakt gebruik van cookies.