De Tol Zevenaar

In wijk Groot-Holthuizen, aan de oostkant van Zevenaar worden 8 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn met veel aandacht ontworpen en de wijk ontwikkelt zich met één belangrijk uitgangspunt; het historisch landschap. In de autoluwe woonwijk kunnen kinderen op straat spelen. De woonwijk, welke zich dichtbij het centrum bevindt, heeft een groen en dorps karakter. In deze wijk vind je rust, terwijl voorzieningen in de omgeving gemakkelijk bereikbaar zijn. Dit alles maakt de wijk erg geliefd.

Qoqon keuken & badkamer studio voorziet de woningen van tegels en sanitair. Ook hebben wij een speciale keukenaanbieding samengesteld voor de woningen in dit nieuwbouwproject.

Benieuwd naar de keukenaanbieding en het sanitair?

Bekijk de brochure!

3D visualisatie

Bekijk de toilet en badkamer in 3D!

Goed geregeld

Goed geregeld

Onze sanitair- en keukenadviseurs zijn volledig op de hoogte van het gehele project, zowel op technisch als op bouwkundig vlak. Dat is handig, want zo kunnen wij een hoop zorgen uit handen nemen. Is het bijvoorbeeld nodig om leidingen te verleggen voor montage? Dan kunnen wij dat coördineren, zonder dat de klant daar ook maar iets voor hoeft te doen. Hetzelfde geldt voor het inmeet-moment. Door zorgvuldige planning kunnen wij zorgen dat de montage zo vroeg mogelijk plaats kan vinden zodat de klant zo snel mogelijk van de keuken of badkamer kan genieten. En omdat wij met verschillende montagebedrijven samenwerken blijven de lijnen kort. Wel zo fijn!

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!