Maatregelen covid-19

Maatregelen rondom covid-19 – Het bezoek aan de studio’s van Qoqon

Bij Qoqon is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Ten aanzien van Covid-19 volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Qoqon levert normaliter zowel aan de aannemerij en installateurs als aan particulieren.

Helaas mogen wij tot nader bericht GEEN particulieren ontvangen in onze studio. Onder een particulier wordt verstaan: Een ieder die geen koper is van een nieuwbouwwoning uit een project waar wij standaard de tegels, het sanitair en/of de keuken verzorgen.

Hygiëne voorschriften

Bij het bezoek in de studio nemen wij de hygiëne voorschriften van de RIVM in acht.  We houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter en dragen een mondkapje. Handen worden met regelmaat gedesinfecteerd. Tevens proberen wij het aanraken van apparatuur en producten zoveel mogelijk te vermijden.

Maximaal 2 personen per afspraak
Wij verzoeken je dringend om met maximaal 2 personen naar de afspraak te komen. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Verzet jouw afspraak bij lichte klachten
Als je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het COVID-19 virus vragen wij je dringend jouw afspraak naar een later moment te verzetten.
Je kunt bellen naar 0341-371080 of  een mail sturen naar info@qoqon.nl.

Bij (lichte) symptomen bij medewerkers is sprake van ziekte en wordt door hen niet gewerkt.

Hartelijk dank voor jouw medewerking en begrip.

Team Qoqon.

Gerelateerde artikelen:

Jouw keuken & sanitair keuzetraject

January 6 '21
Lees meer

Tips voor een geslaagd kerstdiner

December 8 '20
Lees meer

RIVM corona maatregelen omtrent afspraken:

Let op: In verband met de RIVM maatregelen mogen wij tot nader bericht alleen kopers van projectwoningen ontvangen in onze studio. Onze excuses voor het ongemak!

Deze website maakt gebruik van cookies.