Maatregelen covid-19

Maatregelen rondom covid-19 – Het bezoek aan de studio’s van Qoqon

Bij Qoqon is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers een hoge prioriteit. Ten aanzien van Covid-19 volgen wij de richtlijnen van het RIVM voor jouw en onze veiligheid. Graag voor jouw bezoek de huisregels doornemen.

Hygiëne voorschriften

Bij het bezoek in de studio nemen wij de hygiëne voorschriften van de RIVM in acht.  We houden gepaste afstand van minimaal 1,5 meter en dragen een mondkapje. Handen worden met regelmaat gedesinfecteerd. Tevens proberen wij het aanraken van apparatuur en producten zoveel mogelijk te vermijden.

Verkoopadviseurs zijn beschikbaar op afspraak
Ben je gericht op zoek en wil je graag geadviseerd worden? Maak dan een afspraak in één van onze studio’s.

Vrijblijvend kijken is ook mogelijk
Wil je liever op jouw eigen gemak even rondkijken in onze studio, zonder afspraak te maken? Dat kan na een registratie met naam en telefoonnummer aan de balie. Er geldt een maximaal aantal personen dat tegelijk binnen mag zijn. Als het druk is, kan het voorkomen dat je even moet wachten voordat je naar binnen kan.

Voorkom drukte
Wij vragen je om met maximaal 2 personen naar de afspraak te komen. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Verzet jouw afspraak bij (lichte) klachten
Als je (lichte) symptomen hebt die overeenkomen met het COVID-19 virus vragen wij je dringend jouw afspraak naar een later moment te verzetten.
Je kunt bellen naar 0341-371080 of  een mail sturen naar info@qoqon.nl.

Bij (lichte) symptomen bij medewerkers is sprake van ziekte en wordt door hen niet gewerkt.

Hartelijk dank voor jouw medewerking en begrip.

Team Qoqon.

Gerelateerde artikelen:

Qoqon koperskeus

July 2 '21
Lees meer

Qoqon Woonklaar

June 17 '21
Lees meer

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!