Jouw keuken & sanitair keuzetraject

Jouw keuzetraject begint bij Qoqon.

Een nieuwe woning kopen is een leuk en spannend moment waar veel bij komt kijken. Eén van deze dingen is het samenstellen van jouw ideale toilet, badkamer en/of keuken. Wij helpen jou graag door te adviseren over trends en noviteiten en mee te denken hoe we het meeste uit jouw woonruimtes kunnen halen.

Ook verzorgen wij praktische zaken. Nog voor je onze studio bezoekt hebben wij de maatvoeringen van jouw ruimtes inzichtelijk. Ook vragen wij jou via de mail een enquête in te vullen die inzicht geeft in jouw woonwensen en budget. Met dit startpunt kunnen wij tijdens jouw bezoek efficiënt en gericht op zoek naar een keuken en/of sanitair waar jij blij van wordt!

Van inspiratie naar realisatie

Het keuzetraject bestaat uit veel onderdelen waar het bezoek aan onze studio slechts een onderdeel van is. Denk bijvoorbeeld aan de coördinatie en het moment van inmeten. Geen zorgen, deze dingen regelen wij allemaal voor jou. Toch is het goed om te weten hoe dit allemaal werkt. In onderstaande video vertellen wij jou alles over het traject, van inspiratie naar realisatie!

 

 

Gerelateerde artikelen:

Qoqon koperskeus

July 2 '21
Lees meer

Qoqon Woonklaar

June 17 '21
Lees meer

RIVM corona maatregelen:

Wil je langskomen in onze studio? Dat kan! Onze adviseurs zijn alleen beschikbaar op afspraak; vrijblijvend rondkijken kan tot een max. aantal personen per studio zoals het RIVM voorschrijft. Verder nemen wij de overige hygiëne en veiligheidsvoorschriften van het RIVM in acht. Wij verzoeken jou hetzelfde te doen. Tot gauw!